Posredujte nam vaš najboljši vic:

Pogoji poslovanja in politika varovanja zasebnosti

Politika varovanja zasebnosti (privacy policy) na spletni strani vicimici.com


Zasebnost obiskovalcev je velikega pomeni, zaradi tega smo sestavili skupaj dokument, da vas obvestimo o tipih zasebnih informacij, ki jih zbiramo in uporabljamo z vašim obiskom naše spletne strani

Log
Večin spletnih strani tako kot naša uporablja strežniške log datoteke za zbiranje podatkov o obisku na spletni strani . Tako pridobimo informacije kot so IP naslov, vrsta brskalnika, demografske podatke, vstopne in izstopne strani, čas obiska na spletni strani in nekaj ostalih informacij. S temi informacijami delamo statistične analize obiska naših spletnih strani in obnašanje obiskovalcev.

Piškotki (Cookies)
Spletna stran ne uporablja lastnih piškotkov.

DoubleClick DART piškotek
- Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na www.
- Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletne strani www. in drugih spletnih strani
- Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran http://www.google.com/privacy_ads.html


Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Eden izmed takšnih oglaševalcev ki mu dovolimo uporabo piškotkov je tudi Google Adsense.

Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, ki se prikazujejo na , pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite.

www. nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje.

Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev.
Pri ne moremo vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne moremo vplivati na njihovo politiko zasebnosti.

Piškotke lahko tudi onemogočite in sicer v vašem vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega privzetega brskalnika.

Za vse ostale informacije o varovanje zasebnosti smo Vam dosegljivi na .

Na prvo stran